İstanbul Gündemi

Kamera karşısına geçen Burcu Esmersoy sosyal medyayı salladı

Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
9 Haziran 2021 Çarşamba 10:38

Bir derginin kapak kızı olan ve aynı zamanda yeni koleksiyonunu tanıtan sunucu Burcu Esmersoy, dergi çekimlerinden karelerini Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Esmersoy‘un paylaşımı, kısa sürede sosyal medyaya damga vurdu.

Burcu Esmersoy‘un 'Havayla inatlaşıyorumdur' notunu düşerek takipçilerinin beğenisine sunduğu paylaşım, kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Esmersoy‘un paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Ancak Esmersoy‘un bazı takipçileri sunucuyu tanımakta zorlandı.

'BURCU SEN MİSİN?' 

44 yaşındaki güzel sunucu için için 'Burcu sen misin?', 'Bunun sen olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam' gibi yorumlar yapıldı.

6 SAATTE 400 BİN TL! 

Öte yandan Burcu Esmersoy, geçtiğimiz ay bir hazır giyim markası için mayo hazırlayıp tanıtımını yapmıştı. Güzel sunucu, Marmaris‘te bir otelde gerçekleşen çekimlerde Koray Birand‘ın objektifine poz vermişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi