İstanbul Gündemi

Kara Kartal, Samsunspor’a konuk oluyor

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Samsunspor’a konuk olacak Beşiktaş’ta tek hedef deplasmandan 3 puan almak. Siyah beyazlı ekip zirve ile arasındaki puan farkının açılmasını istemiyor.
Kara Kartal, Samsunspor’a konuk oluyor
Haberler / Spor
26 Kasım 2023 Pazar 13:13

Samsunspor ile Beşiktaş arasındaki zorlu müsabakayı Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ve Anıl Usta yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak.

KARA KARTAL 5. SIRADA YER ALIYOR

Siyah-beyazlı takım, bu sezon teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde ikinci resmi maçına çıkacak. Beşiktaş, milli aradan önce oynadığı son müsabakada RAMS Başakşehir'i 1-0 mağlup etmişti. Süper Lig'in geride kalan bölümünde 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan siyah-beyazlılar, haftaya 22 puanla 5. sırada girdi.

DEPLASMANDA İSTEDİĞİ SONUÇLARI ALAMIYOR

Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de dış sahada istediği performansı sergileyemiyor. Siyah-beyazlı takım, deplasmanda oynadığı 6 maçın 4'ünde sahadan puansız ayrıldı. Beşiktaş, dış sahada Trabzonspor, Yukatel Adana Demirspor, Galatasaray ve Bitexen Antalyaspor'a mağlup oldu.

10 EKSİK

Beşiktaş'ın Samsunspor maçı kadrosu açıklandı. Amartey, Bailly, Salih Uçan, Bakhtiyor, Jean Onana, Ante Rebic, Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Emrecan Uzunhan ve Tayyip Talha zorlu maçın kafilesinde yer almıyor.

İLK 11’LER:

Samsunspor: Okan Kocuk, Mickael Tırpan, Drongelen, Soner, Bennasser, Tait, Emre, Holse, Muhammed Gümüşkaya, Ercan Kara.

Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Colley, Masuaku, Amir, Gedson, Chamberlain,Cenk, Muleka, Aboubakar.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi