İstanbul Gündemi

KARSLI, MİLLETİN HUZURU VE ADALET İÇİN GELİYORUZ...”

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
15 Mayıs 2015 Cuma 00:42

Merkez Parti Genel Başkanı Karslı ve 1. Bölge Milletvekili Adayları Çekmeköy'de Yerel Basınla Buluştu

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, 1. Bölge milletvekili Adayları Edip Cengiz ve Mehmet Oğuz ve Merkez Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Diş Hekimi Mehmet Rıfat Akpınar ile ilçe yönetimiyerel basınla Çekmeköy Doğa Park`ta kahvaltıda buluştu.

Burada bir konuşma yapan Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, Merkez Parti Çekmeköy İlçe teşkilatı tarafından organize edilen yerel basın buluşmasında, 7 Haziran seçimlerinin ekonomiye, ekonomini de esnafa intikal ettiğini belirterek, 'Eğer esnaf Merkez Parti'yi destekler dükkânına veya işyerine gelen müşterilerine durumu anlatırsa işimiz daha da kolaylaşır 'dedi.

Partisinin seçime yönelik çalışmaları hakkındada bilgi veren Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, Yerel basına ne kadar yakın ilgi göstersek de yine de TV'lerde yeteri kadar yer alamadığımızdan dolayı kendimizi çok iyi tanıtamıyoruz. Maalesef başımızda adaletsiz ve dikta bir yönetim var.İnsanlarımız artık bu yönetimden nasıl kurtuluruz diye düşünmeye başlamış ve kendilerine göre çareler arıyorlar.Bizler temas ettiğimiz,iletişime geçtiğimiz her vatandaşımızdan yakın ilgi görüyor,projelerimize ve fikirlerimize büyük bir destek buluyoruz.Bu durum ziyadesiyle bizleri motive ediyor ve bizlere doğru bir yolda olduğumuz mutluluğunu veriyor. Biz Cumhuriyete değer veren, muhafazakâr ve demokratik sistemi kabul eden bir siyasi partiyiz. Ülkemiz için geniş çaplı projelerimiz var. Öncelikli hedeflerimiz arasında Hukuk ve Adalet sisteminin yeniden tesis edilmesi ve Ekonomik konular yer almaktadır.Eğitimdeki düzensizliğe ve adaletsizliğe en kısa sürede çare olacağımızın sözünü buradan tüm veli ve öğrencilerimize veriyoruz.23 milyon vatandaşımız sosyal yardımlarla yaşam mücadelesi vermekte ve bu konuda çareyi biz bulacağız.Asgari ücretli çalışanlarımız ve emeklilerimizin durumu içler acısı. Milyonları bulan taşeron çalışanlarımızın durumu bir başka vahim konu.Şehit ailelerine ve gazilerimize insanca yaşam olanağı sağlayacağız. Asgari ücret enaz 1.500 TL olması lazım. Her evlilik yapan gencimize 25.000 TL. Evlilik yardımı yapacağız.Emeklilerimize de ayrıca 2.500 TL hibe desteği vererek bir nebze olsun rahat bir nefes almalarını sağlayacağız” dedi.

Merkez Parti'nin kısa süre önce kurulduğunu ve tüm engellemelere ve karşı çıkmalara rağmen seçime girmeye hak kazandığını belirten Genel Başkanı Abdurrahim Karslı,  ‘Merkez Parti arkasında herhangi bir medya veya oluşumun desteği olmadan insanı merkez alan bir program ve kitle partisidir. Hiçbir misyonun veya ideolojinin devamı değildir. Biz, bir dava uğruna yola çıktık, bu dava millete hizmet davasıdır. Bu dava yeni bir siyaset anlayışının var olma davasıdır. İşi olmayana iş, aşı olmayana aş, bölgesinde küresel bir güç olacak Türkiye'yi inşa etme davasıdır. Merkez Parti iktidarında dini, dili, ırkı, cinsiyeti ne olursa olsun, hiç kimse ötekileştirilmeyecek, hiç kimse mağdur edilmeyecek. Kısacası ‘BEN' ve ‘ÖTEKİ' bitecek ‘BİZ OLACAK 'diye konuştu.

Karslı, Ülkede birliğin ve adaletin tekrar kurulması için vatandaşların yeni bir siyasi düşünceye ve yapıya ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Bu doğrultuda her vatansever,duyarlı insanımızın Merkez Partiye destek olmasının bir vatandaşlık görevi olduğunu belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi