İstanbul Gündemi

KARTAL BELEDİYESİ, METRUK BİNALARIN YIKIMINA DEVAM EDİYOR

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Ekim 2019 Perşembe 11:17

Kartal Belediyesi, ilçe genelinde risk arz eden ve mahalle sakinlerinin güvenliğini tehlikeye sokan atıl durumdaki binaların yıkım işlemlerine devam ediyor. Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı çalışmalar kapsamında tespit edilen bir metruk binanın daha Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkımı gerçekleştirildi.

Yakacık Yeni Mahalle Öğretmen Sokak’ta bulunan metruk bina ekipler tarafından yerle bir edildi. Yıllardır boş olan ve yıkılma tehlikesinin yanı sıra, gece geç saatlerde madde bağımlılarının uğrak noktasına dönüşerek mahalle sakinleri için tehlikeli bir hale dönüşen bina, yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından tamamen yıkıldı.

Binanın yıkımı süresince ortaya çıkan tozun mahalle sakinlerini olumsuz etkilememesi adına yıkılan binanın çevresine sürekli tazyikli su ile sulama yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi