İstanbul Gündemi

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN FIRIN VE PASTANELERE SIKI DENETİM

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Ekim 2019 Pazartesi 18:05

Kartal Belediyesi, ilçede tüketici haklarını koruma noktasında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü ekiplerince; ilçede faaliyet gösteren fırın, pastane ve benzeri işletmeler ve imalathanelerinde hijyen ve ruhsat kontrolü gerçekleştirildi. Sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalarına başlayan ekipler önce işletmelerin halka açık kısımlarını, ardından da imalathanelerini denetledi. Özellikle hijyen konusunda çok titiz davranan zabıta ekipleri, işletmelerin ruhsat kontrollerini de gerçekleştirdi.

YÜKSEL: “HALKIMIZIN TEMİZ GIDAYA ULAŞMASI ÖNEMLİ”

Kartal Belediyesi’nin ilçedeki işletme kontrollerinin titizlikle gerçekleştiğini kaydeden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Tüketici haklarını koruma noktasında, Kartal Belediyesi olarak ilçemizdeki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kartal’daki; fırın, pastane ve benzeri işletmelerin ilgili ekiplerimiz tarafından hijyen ve ruhsat kontrollerini gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz tüm çalışmalarını titizlikle sürdürmeye devam ediyor. Halkımızın, temiz gıdaya ulaşması bizler için çok önemli.” ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi