İstanbul Gündemi

Kartal’da türküler barış için söylendi

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Eylül 2022 Cuma 11:13

İstanbul’un birçok ilçesinden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede, usta sanatçılar Tolga Sağ ve Muharrem Temiz sevilen halk türkülerini dünya barışı için söyledi. Yaklaşık 2 saat süren konserde, binlerce Kartallı hep bir ağızdan usta sanatçıların seslendirdiği türkülere eşlik etti.

Gökhan Yüksel: “Ustalarımıza çok teşekkür ediyoruz”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Bu meydanda bütün renkler ve bütün güzel şarkılar ve danslara yer var. Türkülere kulak verelim. Türküler bize diyor ki; ‘hayatın bir sonu var.’ O yüzden; barış kadar, dostluk kadar, kardeşlik kadar güzel bir duygunun olmadığını türküler bize hep hatırlatıyor. Ustalarımıza çok teşekkür ediyoruz ve onları Kartal’da ağırlamaktan dolayı çok mutluluk duyuyoruz” dedi.

Arif Sağ: “Yapmamız gereken, ülkemizde ve dünyada barışın önünü açmak”

Usta sanatçı Arif Sağ ise konuşmasında, “Yapmamız gereken, ülkemizde ve dünyada barışın önünü açmak, onu inşa etmek. Barışın önündeki engelleri aşarak ülkemizde ve dünyada barışı kurmak” diye konuştu.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi