İstanbul Gündemi

KARTALLI SPORCULARDAN ULUSLARARASI BAŞARI

Player yükleniyor...
Haberler / Spor
23 Kasım 2019 Cumartesi 16:06

Kartal’da bulunan Alperhan Spor Kulübü’nde çalışmalarını sürdüren milli sporculardan Ece Çakır, Çin’in Şanghay kentinde 19-23 Ekim’de düzenlenen 15. Dünya Wushu Şampiyonası’na katılarak 'sanda' kategorisinde 65 kiloda dünya ikincisi derecesini elde ederken, Kerem Dağarcıkoğlu ise 28 Eylül- 06 Ekim 2019 tarihleri arasında Antalya‘da yapılan IFMA Muaythai Gençler Dünya Şampiyonası’nda 60 kiloda dünya şampiyonu oldu.

Şampiyon sporcular elde ettikleri başarıların ardından mutluluklarını paylaşmak için milli takım antrenörü Erhan Otluoğlu ile birlikte Kartal Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Kartal Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarette, sporcular daha büyük başarılar elde etmek için yürüttükleri çalışmaları ve hedeflerini anlattılar.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına sporcuları ağırlayan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar da, Kartal’da sporculara ve spor kulüplerine verilen destekleri anlatarak, ihtiyaç duyulan her alanda genç sporculara destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi