İstanbul Gündemi

KEREMCEM ALTI ÇOCUK BABASI OLDU!

Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
28 Aralık 2020 Pazartesi 15:52

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Keremcem uzun bir aradan sonra yeniden sevenleriyle buluşuyor. “Geçmiş Olsun” isimli teklisiyle dijital platformlarda yerini alan Keremcem, aynı zamanda ekranlara da dönüyor.

Best FM’de Yasemin Şefik’e konuk olan ünlü şarkıcı samimi açıklamalarda bulundu. “Yetiş Zeynep” isimli durum komedisinde rol alacak olan Keremcem, “Benim işlerim hep aynı anda oluyor. Yeni şarkım ve dizi projesi de böyle aynı zamana denk geldi. İlk kez bir sit-com’da rol alacağım. Senaryoyu okurken altı çocuklu bir baba olduğumu görünce, çok eğlendim,” dedi.

“ACUN’A BİZ ASLA ENGEL OLAMAYIZ!”

“Yetiş Zeynep” isimli komedi dizisi Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen platformunda yer alacak. Yasemin Şefik’in “Sana bir komplo teorisiyle geliyorum; Acun acaba, önünden engelleri mi kaldırıyor? Bak, sen ve Emre Altuğ aile babası rollerine geçiş yaptınız,” şakası üzerine Keremcem; “Acun’un önünde biz asla engel olamayız,” diyerek kahkaha attı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi