İstanbul Gündemi

KILIÇDAROĞLU VE MURAT HAZİNEDAR´DAN MALATYALALI ACILI AİLELERE TAZİYE ZİYARETİ

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
12 Ekim 2015 Pazartesi 18:57

Ankara´daki hain saldırı nedeniyle ABD ziyaretini yarıda kesen Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar,  hemen yurda döndü. Hazinedar, yurda döner dönmez Malatya´ya gitti ve hain saldırıda yaşamını yitiren CHP gençlik örgütündeki gençlerin ailelerine CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, grup başkanvekili Özgür Özel ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Ankara´daki terör saldırısında hayatını kaybeden 97 kişiden 2´si olan Malatya CHP Gençlik Kolları üyesi Eren Akın ve CHP üyesi Kasım Otur´un baba ocağında kurulan taziye çadırını ziyaret ettiler.

Önce CHP Gençlik Kolları Üyesi Eren Akın´ın acılı ailesini ziyaret eden Kılıçdaroğlu ve Başkan Hazinedar, aileye ve yakınlarına başsağlığı diledi.  Akın için kurulan taziye çadırında vatandaşlarla bir araya gelen CHP heyeti, buradan CHP Üyesi Kasım Otur´un acılı ailesini ziyarete geçti. Kasım Otur için kurulan taziye çadırına gelen Kılıçdaroğlu ve Başkan Hazinedar, acılı aileye ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. CHP lideri Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet acılı ailelerle tek tek konuştuktan sonra taziye çadırından ayrıldılar.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi