İstanbul Gündemi

KIZILAY ÜMRANİYE YENİ YILA MUTLULUK DAĞITARAK GİRDİ

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
2 Ocak 2021 Cumartesi 16:32

Kızılay Ümraniye Şubesi, yardım götürmeye, el uzatmaya ara vermeden devam ediyor. Pandemi gölgesinde ve birçok sıkıntı ile geçen 2020 yılında, gerçekleştirdiği yardım kampanyaları ile ihtiyaç sahibi vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmayan Kızılay Ümraniye, bu defa da erzak kolisi dağıtarak yürekleri ısıttı.

Ümraniye ilçesinde maddi durumu iyi olmayan, covid-19 ile mücadele eden, karantina altında olan vatandaşları yalnız bırakmayan Kızılay Ümraniye Şubesi, erzak kolisi dağıttı. Sokak sokak, kapı kapı gezerek kolileri dağıtan ekipler, yardımseverliğin ve dayanışma ruhunun haklı gururunu yaşıyor. Türk Kızılay Ümraniye Şube Başkanı Av. Cemali Ergül, “Ülke olarak zor bir yıl geçirdik. Sıkıntıların üstesinden el ele vererek daha kolay gelebileceğimizi öğrendik. Bu kapsamda Türk Kızılay Ümraniye Şubesi olarak desteğini esirgemeyen bağışçılarımıza ve gönüllü vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz. İlçemizde tüm ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya yeni yılda da devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi