İstanbul Gündemi

KÜÇÜKÇEKMECE’DE ENGELLİLERE ÖZEL SPOR SALONU VE UYGULAMA SINIFI AÇILDI

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Aralık 2019 Salı 17:27

Küçükçekmece’de bulunan Kumsal Özel Eğitim Uygulama Okulu bünyesinde faaliyet gösterecek olan ‘Spor Salonu ve Uygulama Sınıfı’ resmî törenle açıldı.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından Kumsal Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri için eğitim verecek uygulama sınıfı ve spor salonu açıldı. Açılış törenine, Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Çebi’yi engelli çocuklar çiçeklerle karşıladı. Çocuklarla birlikte yeni açılan spor salonunu gezen Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, miniklerle ile sohbet ederek, yaptıkları aktiviteleri izledi. Özel çocukların düzenlediği Kafkas ekibinin folklor gösterisiyle keyifli dakikalar geçirdi. Ardından uygulamalı sınıfına davetlilerle geçen Çebi, miniklerin melodika ile çaldığı ‘daha dün annemizin’ şarkısıyla mest oldu.  Açılışın sonunda plaket ve çiçek takdim edildi.  

BAŞKAN ÇEBİ: “GERÇEK ENGEL DUYMAK İSTEMEMEK, GÖRMEK İSTEMEMEKTİR”

Önemli bir günde önemli bir iş yapmanın mutluluğu içerisinde olduğunu ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Önemli bir günde önemli bir iş yapmanın mutluluğu içerisindeyim. Okullarla ilgili yaptığımız ve yapabileceğimiz ve yapmak için elimizden gelen hiçbir şeyi esirgemeyeceğim. Sizler için Küçükçekmece’yi daha erişebilir, daha yaşanabilir kılacak ve her bireyi bu güzel semtten eşit yararlanmasını sağlayacağız. Benim için gerçek engel görmemek, duymamak, yürümemek ve konuşmamak değildir. Gerçek engel duymak istememek, görmek istememektir. Engelleri ortadan kaldırmanın çok önemli yollarından biri vicdanımızı ve gönlümüzü engelsiz tutabilmektir.” ifadelerinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi