İstanbul Gündemi

Küçükçekmece’deki macera parkları ziyaretçi akınına uğradı

Küçükçekmece’de adrenalinseverlerin uğrak noktası haline gelen Soğuksu ve Selçuklu Macera Parkları, yaz sezonunda binlerce ziyaretçiye hoşça vakit geçirme ve spor aktiviteleriyle buluşma imkanı sundu.
Küçükçekmece’deki macera parkları ziyaretçi akınına uğradı
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Ekim 2023 Perşembe 10:34

Eğlenceyi ücretsiz sunan macera parkları, yaz dönemi boyunca 4 bin 800 macera tutkununu ağırladı.

STRES ATARAK, KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ

Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ilçeye kazandırılan Soğuksu ve Selçuklu Macera Parkları son 4 ayda ziyaretçi akınına uğradı. Macera parklarında yediden yetmişe tüm vatandaşlar; kaya tırmanışı, serbest düşüş, zepline ve ip parkurlarından oluşan oyun alanlarında stres atarak, keyifli dakikalar geçirdi.

ADRENALİN TUTKUNLARI UNUTMAYACAKLARI HATIRALAR BİRİKTİRDİ

Ziyaretçilerine kendi sınırlarını bilme, rekabet atmosferi, risk alma gibi ortamlar sunarak, heyecan, adrenalin gibi duygularını besleyen aktivitelerle eşsiz bir deneyim yaşatan macera parklarında sezon sona erdi. Vatandaşların bireysel, ekip halinde ya da aileleriyle keyifli vakit geçirdiği parklarda adrenalin dolu anlar yaşanırken, ziyaretçiler de unutmayacakları hatıralar biriktirdi.

2024’TE 1 MAYIS İTİBARIYLA KAPILARINI ARALAYACAK

2024 yılı 1 Mayıs itibarıyla kapılarını tekrar ziyaretçilerine açacak olan Soğuksu ve Selçuklu Macera Parkları ile ilgili, Küçükçekmece Belediyesi sosyal medya hesaplarından ve 444 4 360 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi edinilebilir.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi