İstanbul Gündemi

KURAKLIK ÇEKEN KÖYE SU KUYUSU AÇTIRDI

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
4 Eylül 2020 Cuma 12:22

İYİ Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan ve her fırsatta yardım faaliyetlerinde bulunan Nimet Özdemir, bu defa sınırları aşan bir iyilik hareketinde bulundu.

 

Yıllardır açlık ve susuzluk ile mücadele eden Afrika’da, Gana’nın bir köyünde su kuyusu açtırma kararı alan ve bunu hayata geçiren Özdemir, “Bu proje ile bir damla bile olsa oradaki halka su temin etmenin, hayır duası almanın verdiği mutluluğu anlatmanın tarifi yok. Mübarek Muharrem ayındayız. Peygamber Efendimizin torununa, ailesine bile esirgenen su hala çok kıymetlidir. Bilindiği gibi su yaşamın başlangıcı ve kaynağıdır. Gana’da kuraklık yüzünden yaşam mücadelesi veren köy halkına, bir damla, bir kova veya bir kuyu su temin edebilmesine imkan sağlamak adına aracı olan tüm dostlara İYİ Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nimet Özdemir olarak teşekkür ederim. Bu amaçla, yardım eli uzatacaklara yol gösterdiysem ve bu niyette olanlara cesaret vermişsem, ne mutlu bana” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi