İstanbul Gündemi

Kurban Yakalama Timi Göreve Hazır

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
23 Ağustos 2017 Çarşamba 18:09
Yaklaşan kurban bayramı için bütün hazırlıklarını tamamlayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, kaçarak ortalığı savaş alanına çeviren boğaları yakalamak için veterinerlerin de görevli olduğu ´Kurban Yakalama Timi´ kurdu. Tim, bayram boyunca ilçede meydana gelebilecek kurbanlık kaçışları durumunda sakinleştirici iğneyle boğaları yakalayıp sahiplerine teslim edecek.
 
İlçe halkına her alanda farklı hizmetler sunan Gaziosmanpaşa Belediyesi, kurban bayramına sayılı günler kala ´Kurban Yakalama Timi´ kurdu. Aralarında veteriner hekimlerin de bulunduğu tim, bayram boyunca gerçekleşebilecek boğa kaçışlarında boğalara müdahale ederek yakalayacak.  
 
"Kurban yakalama timlerimiz var"
 
Kurban bayramında vatandaşların kurbanlıklarla ilgili sorun yaşamaması için gerekli önlemleri aldıklarını belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ?´Hayvan satışı yapılan yerlerde de hayvan kurtarma timlerimiz var. Tamamen teknolojiyle donatılmış. Arkadaşlarımız hazır bekleyecekler. Kaçan kurban vakalarında vatandaşlarımız belediyemizin 444 0 467 numaralı çağrı merkezini arayarak adres bilgisi verecekler. Kurban Yakalama Timinde görevli arkadaşlarımız da en hızlı şekilde olaya müdahale edecekler´´ dedi.
 
Kurban yakalama timinde görevli alan Kemal Bilginay ise, ?Bize kaçan boğalar hakkında ihbar geliyor. Bizler de ihbarı değerlendirerek gidiyoruz. Kaçan boğayı önce iple yakalamaya çalışıyoruz, yakalayamazsak sakinleştirici iğnelerimiz var, hayvanlara zarar vermeden bu yöntemle kaçan kurbanlıkları yakalıyoruz? dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi