İstanbul Gündemi

Kuvvetli yağışlar vatandaşlara zor anlar yaşattı

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
25 Ağustos 2022 Perşembe 13:19

Meteoroloji‘nin uyarılarının ardından sağanak yağış İstanbul‘da etkili olmaya devam ederken, 6 kente sarı, 5 kente ise turuncu kodlu uyarılar geldi. Yağışın, İstanbul Sarıyer’den giriş yaptığını ve her an su baskınları meydana gelebileceği konusunda uyarılarda bulunan meteoroloji uzmanları, kuvvetli sağanak yağışın bugün saat 15.00‘e kadar devam edeceğini aktardı.

ESENYURT SULAR ALTINDA

İstanbul‘da beklenen kuvvetli yağış, bugün sabahın erken saatlerinde etkisini sürdürmeye devam etti. Esenyurt‘ta yağış nedeniyle yollar kapandı. Pınar Mahallesi‘nde yollarda araçlar mahsur kaldı. Bazı evleri ise su bastı.

İMAMOĞLU, ‘YARIN DAHİL BİR YAĞIŞ TAKVİMİ İÇİNDEYİZ’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sağanak yağışla ilgili yaptığı açıklamada, ‘Maksimumda 60 kilogramı bulan yağışları görmeye başladık. Boğaz hattında Sarıyer, Beykoz hattında... Bu yağış oranına kadar yükselen bir süreci yaşıyoruz. Gün boyu devam edecek. Yarın dahil bir yağış takvimi içindeyiz. Yağış gün boyu devam edecek. Yarın dahil bir yağış takvimi içindeyiz. Vatandaşlarımızın dikkatli olmasını, tedbirli bir şekilde dışarıya çıkmasını öneriyorum’ dedi.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi