İstanbul Gündemi

LİSE ÖĞRENCİLERİ PATİLİ DOSTLARA YUVA YAPTI

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Ocak 2021 Çarşamba 16:03

Çekmeköy Belediyesi Açık Fikir Platformu’na devam eden on lise öğrencisi, pandemi dönemindeki boş zamanlarını sosyal sorumluluk projesi için değerlendirdi. Karton kutuların geri dönüşümlerini sağlayarak, kedilerin soğuk kış günlerinde barınabileceği yuva yapan gençler, bu yuvaları parklara yerleştirdi.  Gençler hazırladıkları yuvaları, belediye ekiplerinin mama desteği ile birlikte Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı ve Özgecan Aslan Parkı’na koydular.

BAŞKAN AHMET POYRAZ’DAN TEŞEKKÜR

Çevresine duyarlı gençleri gördükçe çok mutlu olduğunu söyleyen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Spor, sanat, bilimle uğraşmak isteyen gençlerimize imkanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Bir de bize sosyal sorumluluk konusunda başvuran çocuklarımız var ki bu yaşta bu duyarlılığa sahip oldukları için çok memnun oluyorum. Bu gençlerimize ve onları yetiştiren ailelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi