İstanbul Gündemi

Maltepe Belediyesi’nden İstanbul’da bir ilk! Çocukların yüzü gülecek!

Maltepe Belediyesi’nin girişimleriyle İstanbul’da ilk kez “yaya öncelikli yol” olarak belirlenen ve oyun sokağı olarak tasarlanan Yalı Mahallesi’ndeki Onur Sokağı, kalıcı oyun sokağı oluyor.
Maltepe Belediyesi’nden İstanbul’da bir ilk! Çocukların yüzü gülecek!
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Temmuz 2023 Perşembe 09:14

Maltepe Belediye Meclisi, tatile girmeden önceki son oturumunu gerçekleştirdi. Gündemde olan 2 madde oy birliği, 2 maddeyse oy çokluğuyla kabul edildi. Meclis tatile girerek, 4 Eylül 2023 tarihinde tekrar toplanmak üzere kapatıldı.

UKOME DE ONAY VERDİ

Meclis Başkanvekili Yusuf Koçhan başkanlığında toplanan Meclis, Temmuz ayının ikinci oturumunda gündemde olan 4 maddeyi ele aldı. Bu kapsamda Maltepe Belediyesi Strateji Müdürlüğü’nün girişimleriyle İstanbul’da ilk kez “yaya öncelikli yol” olarak belirlenen ve Dünya Kız Çocukları Günü’nde düzenlenen etkinlikle oyun sokağı olarak tasarlanan Yalı Mahallesi’ndeki Onur Sokağı’nın kalıcı oyun sokağına dönüştürülmesi yönünde karar alındı. Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla proje de uygun görülerek trafiğin diğer sokaklardan verilmesine onay verildi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi