İstanbul Gündemi

Maltepe’de kıyıyı didik didik temizlediler

2022 yılında Marmara Denizi Günü ilan edilen 8 Haziran, bu yıl biyoçeşitlilik temasıyla ve #MarmaraHepimizin etiketiyle kutlandı. Bu kapsamda Maltepe’de çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Maltepe’de kıyıyı didik didik temizlediler
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Haziran 2023 Cuma 12:45

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının desteği ile Marmara Belediyeler Birliği koordinasyonunda eş zamanlı etkinlikler kapsamında Maltepe’de de Orhangazi Şehir Parkı’nda kıyı temizliği yapıldı.

ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİ DE DESTEK VERDİ

Maltepe Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nün önderliğinde düzenlenen etkinliğe Maltepe Belediyesi başkan yardımcıları Salih Kara, Yahya Han, Savaş Eroğlu, birim müdürleri ile Çöpüne Sahip Çık Vakfı, Maltepe Rizeliler Derneği, Maltepe Giresunlar Derneği, Maltepe Sivaslılar Derneği, Karadeniz Folklor Derneği, muhtarlar ve çevre gönüllüleri destek verdi. Kıyı temizliğinin ardından folklor ekibinin gösterisiyle etkinlik sona erdi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi