İstanbul Gündemi

Mauro Icardi'yi geride bıraktı! Maç başına en yüksek gol ortalaması...

Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, Süper Lig'in 2023/24 sezonu, maç başına en yüksek gol ortalamasına sahip futbolcular listesinde Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'yi geride bıraktı.
Mauro Icardi'yi geride bıraktı! Maç başına en yüksek gol ortalaması...
Haberler / Spor
6 Şubat 2024 Salı 13:15

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçerken, zirvenin uzağında kalan Beşiktaş’ta ise Semih Kılıçsoy performansıyla siyah beyazlıların yüzünü güldürüyor.

ZİRVEDE DZEKO BULUNUYOR

En yüksek gol ortalamasına sahip futbolcular listesinin zirvesinde Fenerbahçe’nin tecrübeli golcüsü Edin Dzeko yer alıyor. Dzeko, bu sezon 23 maçta 16 gol atarak 0.70'lik bir ortalama yakaladı.

SEMİH YILDIZ GİBİ PARLIYOR

Listenin ikinci sırasında ise henüz 18 yaşında olan Semih Kılıçsoy yer alıyor. Bu sezon 11 lig maçında 7 gol atarak 0.64'lük bir ortalama ile ikinci sıraya yükselen genç yıldız, Mauro Icardi'yi geride bırakmayı başardı. Icardi ise maç başına 0.62’lik bir ortalama yakaladı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi