İstanbul Gündemi

MEDICANA ÇAMLICA HASTANESİ`NDE AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ "ORGANLARINI" TANITIYOR!

Player yükleniyor...
Haberler / Sağlık
6 Mayıs 2015 Çarşamba 14:42

Özel Medicana Çamlıca Hastanesi  Doktorları Amerikan Kültür Koleji öğrencilerine Organ Nakli nedir diye sordu.  Amerikan Kültür Koleji öğrencileri gerçekleştirmiş olduklar tiyatro gösterisi ve çizdikleri resimler ile bu soruya doktorları çok etkileyen güzel cevaplar verdiler.

 

Medicana Çamlıca Hastanesi Organ Nakli ekibi tarafından Amerikan Kültür Koleji ilköğretim öğrencilerine verilen Organ Nakli hakkında detaylı bilgileri” derleyip senaryolaştıran minikler  öğrendikleri bilgileri tasarımladılar. İlköğretim öğrencileri, atık malzemelerden giyilebilir organ tasarımı kostümler ile doktor ve hastane yöneticilerine gösteri yaptılar.

 

Medicana Çamlıca Hastanesi'nden  Organ Nakli Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alp Gürkan, Nefroloji Uzmanı Dr. Halim Yılmaz ve hastane yöneticilerinin katıldığı gösteri sonrası  minik öğrencilere sürpriz hediyeler takdim edildi.

 

Amerikan Kültür Koleji öğrencileri, gösterinin ardından hastane lobisinde sergilenen resimleri için büyük beğeni aldılar

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi