İstanbul Gündemi

MELEK ARICI, GELECEK PARTİSİ’NDE

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
23 Ekim 2020 Cuma 16:53

Genel Başkanlığı’nın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı ve ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarını tempolu bir şekilde sürdüren Gelecek Partisi, İstanbul’da da oldukça hareketli günler geçiriyor.

 

Daha önce uzun yıllar AK Parti bünyesinde çeşitli siyasi görevler alan ve geçtiğimiz aylarda partisinden istifa eden Melek Arıcı, Gelecek Partisi’ne katıldı. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun tensibiyle partinin Üsküdar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen Arıcı’nın mazbatasını, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin ve İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Toğay verdi.

 

MELEK ARICI KİMDİR?

 

Melek Arıcı 1994’te İstanbul’un Üsküdar ilçesinde doğdu. Aslen Rize Güneysu‘lu olan Melek Arıcı, Beylerbeyi İlköğretim Okulunda eğitim hayatına başladı. Cumhuriyet KML’de Grafik Tasarım bölümünde eğitimini tamamladı. 2012 Yılında birçok kamu kuruluşunun reklam ve tasarım Projelerinde görev aldı. Aynı yıl içerisinde AK Parti Üsküdar’da siyasete adım attı. 8 Yıl boyunca farklı görevlerde yer alarak siyasi başarısını sürdürdü. Siyasi faaliyetlerini devam ettirirken özel bir firmada hukuk alanında bilirkişi ve yönetici asistanlığı yaptı. İş hayatının yanı sıra birçok sosyal projede yer alan Melek Arıcı, unutulmaya yüz tutmuş sanatımız olan Bitkisel sepet örücülüğü eğitmenliği ile faaliyetlerini sergi ve topluluklarda göstermiştir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi