İstanbul Gündemi

Meral Akşener'den çok konuşulacak açıklamalar!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
19 Mart 2023 Pazar 12:58

6'lı masada yer alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde masadan ayrılma kararı almış ancak daha sonra yeniden dahil olmuştu. Bunun üzerine, eski CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye çağrıda bulundu.

“BURADA YER ALMASINI İSTERİM”

Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videoda sofranın genişleyeceğini söylemesinin ardından, bir açıklama da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den geldi. Akşener, “Eğer masa genişleyecekse, ittifakta Muharrem İnce'yi görmeyi de çok isterim. Sayın İnce'nin Cumhurbaşkanı adayı olma hakkı mevcuttur. Ancak ittifakta yer almasını kendi adıma isterim. Tabii ben kendi adıma konuşuyorum. Bu konuda arkadaşların adına yorum yapmam doğru değil. Aynı zamanda, Muharrem İnce'nin bu hareketinin hainlikle suçlanmasına kesinlikle katılmıyor ve eshefle kınıyorum. Aynı durumu kendim de yaşadığım için söylüyorum” dedi. Meral Akşener'in açıklamalarına, Muharrem İnce'den henüz bir yanıt gelmedi.

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi