İstanbul Gündemi

Merih Demiral'dan TRT spikeri Ersin Düzen'e çarpıcı tepki

Player yükleniyor...
Haberler / Spor
21 Haziran 2021 Pazartesi 01:19

EURO 2020‘de oynadığımız son grup maçında İsviçre‘ye 3-1 mağlup olarak turnuvaya puansız veda ettik. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Merih Demiral, TRT spikeri Ersin Düzen‘e tepki gösterdi.

'HAKLI ZAFERLER YAŞAYINCA MERİH GELİYOR'

EURO 2020‘nin yayıncı kuruluşu TRT‘nin spikeri Ersin Düzen, grupta kaybettiğimiz Galler maçının ardından, ‘‘Haklı zaferler yaşadığımız dönemlerde röportaja Burak Yılmaz, Hakan Çalhanoğlu, Merih Demiral, Çağlar, Yusuf Yazıcı geliyor. Bugün gelen oyuncularımız ise Mert Müldür, Umut Meraş ve Halil Dervişoğlu' ifadelerini kullanmıştı.

 'KÖTÜ GÜNDE DE GELİYORUM'

Demiral karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, 'Turnuvanın en genç takımıyız. İlerideki turnuvalarda iyi olduğumuzu göstereceğiz. Ben iyi günde de, kötü günde de buradayım. İyi günde nasıl geldiysem röportaja, kötü günde de geliyorum her zaman. Bunu telafi edeceğiz. Ben güveniyorum arkadaşlarıma. Önümüzdeki turnuvalarda çok daha iyi olacağız. Bu büyük bir tecrübe oldu. Özür diliyoruz' ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ / İSTANBUL GÜNDEMİ 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi