İstanbul Gündemi

MHP Kağıthane’den depremzedelere yardım eli!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
6 Şubat 2023 Pazartesi 21:16

Depremzedelere Yardım Gönderiliyor!


Tüm Ülkeyi kasıp kavuran 7.8 şiddetindeki deprem, Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde gerçekleşti. Dün gece 4 sularında gerçekleştirilen depremden sonra, birçok farklı artçı deprem meydana geldi ve bugün öğlen saatlerinde; 7.6 şiddetinde bir deprem daha gerçekleşti. Depremin şiddetinin çok yüksek olması, birçok can ve mal kaybına neden oldu. Bölgede yaşayan halk, sokaklara akın etmeye devam etti. Dışarıda kalan depremzedelerin ihtiyaçları ise, her geçen saat artış göstermeye devam ediyor.



Deprem Tüm Türkiye'yi Etkisi Altına Aldı

Türkiye'de yaşanan büyük Kahramanmaraş depremi, Erzincan'dan sonra yaşanan en şiddetli deprem gerçekleşti. Bu nedenle can kaybının yanı sıra, yaraların sayısı da giderek artış göstermeye devam ediyor. Artçı depremlerin meydana gelmeye devam edeceğini haber veren AFAD ise, tüm Türkiye'ye yardım çağrısı yapmaya devam ediyor! Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun ağır bir hasar altında olması, tüm Türkiye'yi büyük bir yasa boğdu.



Depremzedeler İçin Seferberlik Başlatıldı !

Deprem bölgeleri için, vatandaşların ve yetkili birimlerin yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor! Kağıthane MHP ilçe başkanlığı da depremzedelere karşı kayıtsız kalmayarak, hız kesmeden gıda ve giyecek yardımı yapmaya devam ediyor!

Başkan Taştemir; “Allah vatandaşımızın yardımcısı olsun!”

Tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem sonrasında, ayakkabı ve mont gibi kıyafet yardımlarının yanı sıra; MHP Kağıthane ilçe başkanlığı tarafından, çocuklar içinde bez ve gıda yardımları yapılmaya devam ediyor. Aynı zamanda bölgenin hava durumu nedeniyle yorgan ve battaniye yardımları da gıda takviyeleri ile birlikte deprem bölgelerine gönderilmek üzere yola çıkmaya devam ediyor..


MHP Kağıthane İlçe Başkanlığı, enkazda kalan yurttaşlara yardım etmek için; yardımlarını hız kesmeden yapmaya devam ediyor! Konuya Dair açıklamalarda bulunan Şafak Taştemir; “Deprem nedeni ile mağduriyet altında olan vatandaşlarımıza yardımcı olmak, hepimizin vatandaşlık görevidir. Kolilerimiz gerekli yerlere ulaşmak amacıyla yola çıkarılmıştır. En kısa süre içerisinde gerekli merciilere ulaşılacaktır. Allah vatandaşımızın yardımcısı olsun!” Açıklamalarında bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi