İstanbul Gündemi

MHP Sarıyer’den birliği pekiştiren etkinlik!

Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Dursun Karabacak’ın ev sahipliğinde birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenlendi. Etkinlikte parti teşkilatı ve partililer bir araya geldi.
MHP Sarıyer’den birliği pekiştiren etkinlik!
Haberler / Politika
4 Eylül 2023 Pazartesi 08:48

Kahvaltı programına; MHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Barış Öztürk ve Ali Çavuşoğlu, 28. Dönem MHP Milletvekili Adayı Serkan Büyük, ilçe yöneticileri, muhtarlar, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

BAŞKAN KARABACAK’IN KONUŞMASI ŞÖYLE:

“Kahvaltı programımıza hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle 9 Şubat 2023 tarihinde bana bu kutsal görevi tebliğ eden ve bugün de karşınızda olmama vesile olan, hareketimizin lideri Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye ve İstanbul İl Başkanım Sayın Sertel Selim’e şükranlarımı sunuyorum. Milliyetçi Ülkücü Hareketin İlçe Başkanı olarak İstanbul’umuzun incisi, doğup büyüdüğümüz Sarıyer’imize hizmet etmekten onur ve gurur duymaktayım. Bizler Sarıyer’e sıkılmadık el, girilmedik kapı bırakmadan ilçemizdeki tüm vatandaşlarımızın sorunlarını kendi sorunumuz gibi kabul edip, çözüm üretmeye devam ederek gelecek nesillere doğal güzelliğiyle yaşanabilir bir Sarıyer bırakmak en büyük gayemizdir. İlçemizde ne yazık ki güzide vatandaşlarımız belediye hizmetini hak ettiği şekilde alamamakta ve belediye bu şekilde dahi borç batağındadır. İlçemizle ilgili yüzlerce proje hazırlığımız devam etmekte çözüm odaklı projelerimiz vatandaşlarımızın her bir bireyine dokunacak şekilde tasarlanmış ve hazır beklemektedir. Hiçbir vatandaşımız şüphe duymasın Sarıyer’imiz sahip değildir ve gerekeni gerektiği zaman yapacak kadrolar Milliyetçi Ülkücü Hareketin içinde fazlasıyla mevcuttur.”

“YAŞANABİLİR BİR SARIYER BIRAKMAK EN BÜYÜK GAYEMİZDİR”

“14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi geçirdik ve Cumhur İttifakı olarak çok şükür ülke genelinde istediğimiz sonuca ulaştık, şimdi önümüzde 2024 Mart ayında yerel seçimler var. Liderimizin dediği gibi mevcut olan belediyelerimizi korumak, alamadığımız belediyeleri almak için var gücümüzle çalışacağız. Öncelikle tüm teşkilat mensuplarımıza genel seçimlerdeki özverili çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve aynı özveriyi yerel seçimlerde de göstereceğinize yürekten inancım tamdır. Var olsun devlet, yaşasın Milliyetçi Hareket. Ne mutlu Türk’üm diyene!”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi