İstanbul Gündemi

MHP TUZLA’DAN YAZICI’YA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
14 Kasım 2020 Cumartesi 13:01

Birkaç ağrı ve yüksek ateş şikayeti ile hastaneye başvuran ve yapılan PCR testi pozitif çıkan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, bu haberi sosyal medyadan yayınladığı bir mesaj ile duyurdu.

 

Yazıcı mesajında, “Sevgili vatandaşlarım. Hepinize hayırlı akşamlar dilerim. Sizlere evimden sesleniyorum. Dün akşam, ufak tefek ağrılar ile birlikte gece ateşim çıktı. Bir film çektirdim. Çektirmiş olduğum filmlerdeki belirtiler ile bugün yaptırdığım PCR testinde yeni tip Covid-19 testim pozitif çıktı. Bunu kendim duyurmak istedim. Dün biraz ateşim çıktı. Gece, halsizlik vardı. Bugün daha iyiyim. İnşallah dualarınızı bekliyorum. Allah acil şifalar versin. Rabbim tüm hastalara ve Covid hastalarına şifalar versin. Şifa bekleyen herkese mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine acil şifalar diliyorum” dedi.

 

MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer de Şadi Yazıcı’dan gelen bu haberin ardından bir geçmiş olsun mesajı yayınlayarak kendisine destek oldu. Doğruer, “Tüm dünyayı ve ülkemizi uzun bir süredir etkisi altına alan COVID-19 virüsü, bugün hala hız kesmeden, insanlığın üzerinde inanılmaz ve kati bir tesirle etkisini sürdürmektedir.

Ülkemiz, insanımız ve tüm sağlık ordumuzla birlikte karşımızdaki bu mikrobik düşmana karşı hassasiyetle ve dirayetle mücadelemizi vermekteyiz. Bu süreçte ailemiz, komşumuz ya da tanıdıklarımızın Covid-19 ile sınandığını ve tedavi olduklarını görmekteyiz. Biraz önce de Cumhur İttifakımızın Saygıdeğer Belediye Başkanı Sayın Şadi Yazıcı beyefendinin Covid-19 testinin pozitif çıktığını öğrenmiş bulunmaktayım. Değerli belediye başkanımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. En kısa sürede iyileşecek ve inşallah görevinin başında olacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi