İstanbul Gündemi

MHP ÜMRANİYE’DE ÇAKIROĞLU YENİDEN BAŞKAN

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
24 Ağustos 2020 Pazartesi 10:00

Milliyetçi Hareket Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı 12. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Cengiz Topel Spor Tesisleri’nde düzenlenen kongreye MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, İl Başkan Yardımcısı Kurtuluş Bozkır, İl Disiplin Kurulu Üyesi Yusuf Çakıroğlu, Ülkü Ocakları Ümraniye İlçe Başkanı Kadir Ensar Ejder, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, delegeler ve basın mensupları katıldı.

 

COVID-19 ile mücadele kapsamında alınan tedbirler dolayısı ile sınırlı sayıda katılımcıya izin verilirken, sosyal mesafe kuralına da azami özen gösterildi.

 

Kongre sonucunda, delegelerin oylarıyla, İlçe Başkanı Adnan Çakıroğlu, yeniden İlçe Başkanlığı’na seçildi. Çakıroğlu yaptığı konuşma ile delegelere şöyle seslendi: “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Genel Merkezimizin takdirleriyle bu sene de aday olmamıza müsaade edildi. 2023 hedefiyle, çok daha iyi kadrolarla kaliteli hizmet vereceğimiz, ülküdaşlarımızla buluşmayı yoğunlaştıracağımız bir süreçte görev alacağız. Yeni yönetim kurulumuzla bu görevi çok iddialı bir şekilde yapacağımız inancıyla karşınızdayız. Kongremize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı olsun.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi