İstanbul Gündemi

Midyeci Ahmet’ten flaş maaş açıklaması! ‘Dövize endeksli olacak!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
9 Haziran 2022 Perşembe 14:30

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla personellerine müjdeyi veren Ahmet Çiçek, İstanbul İkitelli ve Yunanistan‘da bulunan fabrikalarında çalışanlara minimum 712 Euro yani 13 bin TL maaş vereceğini duyurdu.

“Midyeci Ahmet‘te döviz bazlı maaş”

Midyeci Ahmet, “Yunanistan‘daki fabrikamızda çalışan arkadaşlarımız 712 euro alıyor. İstanbul‘da İkitelli fabrikamızda çalışan arkadaşlarımız da minimum 712 euro alacak. Evet yanlış duymadınız bundan sonra Midyeci Ahmet ailesinde çalışan iş arkadaşlarımız, dövize endeksli maaş alacaktır. Bizimle çalışan arkadaşlarımızın maaşları erimeyecek. Avrupa‘da yaşayan insanlardan kendilerini geri kalmış hissetmeyecekler ve hak ettiklerini alacaklar. Çok mutluyum uzun zamandır yapmak istediğim bir şeydi. Hayırlı uğurlu olsun umarım benzeri değişiklikleri yapabilecek güçteki işletmelere örnek ve ilham oluruz. Her şey vatan için, sizi seviyorum. Bundan sonra Midyeci Ahmet‘te döviz bazlı maaş” dedi.

Haber Merkezi-İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi