İstanbul Gündemi

MİLLİYETÇİ CUMHURİYET PARTİSİ İSTANBUL’DA RESMEN KURULDU

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
4 Aralık 2020 Cuma 13:17

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi, İstanbul‘da İl Başkanlığını resmen kurdu. Partinin İstanbul İl Başkanı Turgut Kılıç, İstanbul Valiliği Dernekler Masası’na yaptığı başvuru neticesinde alındı belgesini alarak, MCP İstanbul İl Başkanlığı’nı resmen hayata geçirmiş oldu.

Turgut Kılıç gūnūn anlam ve önemine dair bir basın açıklaması yaptı. Kılıç, sosyal devlet anlayışı ile yola çıktıklarını belirtip, “Bugūn Milliyetçi Cumhuriyet Partisi İstanbul İl Başkanlığımızın resmi başvurusunu yaptık ve alındı belgemizi alarak Allah’ın izni ile hak, hukuk, adalet ve sosyal devlet anlayışını yeniden, sil baştan ülkemizde tesis etmek için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız ile yola çıktık. İl başkanlığımız ve partimiz, sadece İstanbulumuz’un değil ülkemizin geleceği için ne gerekiyorsa el ele verip yapacak ve halkımız da Allah’ın izni ile yanımızda olacak” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Fehmi Hataş, İstanbul İl Başkanı Turgut Kılıç‘ı telefonla arayarak tebrik etti ve başkan yardımcıları ile tek tek konuşarak başarılar diledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi