İstanbul Gündemi

MUTLU FURTANA: ‘MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN EVLATLARI FİLİSTİN’İN YANINDADIR’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
12 Mayıs 2021 Çarşamba 10:17

Kudüs’te yaşanan insanlık dramına tepkiler çığ gibi büyüyor. Mescid-i Aksa’da Müslüman halka saldıran ve kan döken İsrail’i protesto eden binlerce İstanbullu, İsrail Konsolosluğu’nu adeta ablukaya aldı.

Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanlığı da konsolosluk önündeki protestolara katıldı. BBP İstanbul il Başkanı Mutlu Furtana, vatandaşlara seslenerek harekete geçme çağrısı yaptı. Furtana, “Zulme ses çıkaran ve burada olan herkese teşekkür ediyorum. Filistin halkının topraklarını ele geçirerek adeta Filistin’i ablukaya alan, İsrail’i lanetliyorum. Biz; nasıl ki Perez meclise girdiğinde Muhsin Yazıcıoğlu çıktıysa, Türk liderlerden sadece Mustafa Destici Mescid-i Aksa’ya ayak bastıysa, en gür sesimizle Filistin’in yanında olduğumuzu haykırıyoruz. Biz bugün namusumuzu ya kurtaracağız ya da namussuz yaşayacağız. Filistin halkı yalnız değildir ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun evlatları Filistin halkının yanındadır” dedi.

GÖKSENİN AKTAŞ - İSTANBUL GÜNDEMİ

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi