İstanbul Gündemi

NENEHATUN MAHALLESİ YENİ MEYDANINA KAVUŞTU

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Mayıs 2021 Pazartesi 17:24

Arnavutköy Belediyesi tarafından yıllarca kültür merkezi olarak kullanılan Nenehatun Mahallesi’ndeki alan, yerini büyük bir meydana bıraktı. Pandemi döneminde aralıksız çalışmaların yapıldığı Nenehatun Meydanı, hızlı bir şekilde tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

İlçeye birçok meydan kazandıran Arnavutköy Belediyesi son olarak Nenehatun Meydanı’nını tamamlayarak vatandaşların kullanımına açtı. Çardaktepe Merkez Camii’ni de içine alan meydan, içinde bulunan kütüphanenin de tamamlanmasıyla, her yaş grubuna hizmet verecek.

Arnavutköy Belediyesi tarafından 5 bin 600 m² alan içerisinde yapılan çalışma kapsamında modern meydan düzenlemesinin içerisinde çocuk parkı, basketbol sahası ve amfi de bulunuyor. Cami ve şadırvan ile dinlenme alanı ve peyzaj alanlarını kapsayacak şekilde tamamlan modern meydan, Mehmet Akif İnan Kütüphanesi’nin de açılmasıyla yaşayan bir alana dönecek.

Daha önce de Cumhuriyet Meydanı, Taşoluk Camii Meydanı, Sazlıbosna, Yassıören, Yeşilbayır, Çilingir, Boyalık, Durusu, Balaban meydanlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda meydan, Arnavutköy Belediyesi tarafından yapılarak vatandaşların hizmetine sunulmuştu.

TUĞÇE HUY - İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi