İstanbul Gündemi

O ESKİ RAMAZANLAR ´ŞİLE´DE´

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
1 Haziran 2017 Perşembe 05:16

Hemen her gece bir mahallede gerçekleştirilen etkinliklerle ?Nerede o eski ramazanlar? sorusunun cevabı Şile´de bulunuyor.

Ramazan ayı boyunca tüm Şile merkez mahallelerinde, Ağva´da ve köylerinde birbirinden güzel etkinlikler; tiyatrolar, söyleşiler, atölyeler Şilelileri bekliyor.  Ramazan ayı boyunca mahalle iftarları, çocuk gösterileri, tasavvuf müziği etkinlikleri, sanat, bilim, kukla, rüzgar gülü atölyeleri, sokak tiyatroları ve mahalle şenlikleri tüm Şilelilerin hizmetinde olacak.

İLK ORUCUM İLK İFTARIM

Şile Belediyesi düzenlenen her etkinlikte olduğu gibi bu etkinliklerinde de çocukları unutmakmak Çocuklara oruç tutma alışkanlığı kazandırmak ve çocuklara oruç tutmayı sevdirmek için her sene ?İlk İftarım İlk Orucum? etkinliğini gerçekleştiriyor. Animatörler, maskotlar, mehterle birlikte çocuklar kostümlerini giyip eğlenceli bir kortej yürüyüşünün ardından Belediye Meydanında toplanarak ilk iftarlarını gerçekleştiriyorlar.

Yapılan programlarla ilgili konuşan Belediye Başkanı Mimar Can Tabakoğlu; ?En güzel Ramazan zamanı yaz ayları, havaların sıcak olması vesilesi ile tüm vatandaşlarımızla birlikte sokakta iftar yapıyoruz, etkinlikler düzenliyoruz, birlikte gelip birlikte gülüyor, eğleniyoruz. Gönlümüz bir soframız bir! Ramazanın coşkusunu hep birlikte yaşamak gibisi var mıdır? Bizler de Şile Belediyesi ve  Şileliler olarak Ramazanı birlikte geçirmenin mutluluğunu ve bütünlüğümüzün gururunu yaşıyoruz.? sözleri ile duygularını dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi