İstanbul Gündemi

O illere müjde! Bu hafta yağış geliyor

Türkiye’de sıcak havanın etkisinin bu hafta kısmen azalması ve başta Marmara ile Karadeniz’deki iller olmak üzere bazı kentlerde yağış bekleniyor.
O illere müjde! Bu hafta yağış geliyor
Haberler / Güncel
7 Ağustos 2023 Pazartesi 09:14

Ülke genelinde aşırı sıcaklar etkisini hissettirirken, sıcaktan kavrulan bazı şehirlere Meteoroloji’den müjde geldi.

YER YER GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii ile öğle saatlerinden itibaren İstanbul'un batı, Tekirdağ'ın kuzey çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra Ağrı çevreleri ile gece saatlerinde Samsun'un doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Çarşamba günü Marmara’nın doğusu ve Karadeniz’de yağış var. Doğu ve Güneydoğu Anadolu hariç diğer bölgelerde de sıcaklıklarda düşüş bekleniyor. Yağış cuma günü Karadeniz ve Marmara’nın doğusunda etkisini sürdürürken Ankara’da da gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi