İstanbul Gündemi

Oğulcan Engin ve İlayda Alişan'dan ilk paylaşım!

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından aradığı aşkı oyuncu İlayda Alişan'da bulmuştu. Çift, sosyal medya hesaplarından ilk aşk paylaşımını yaptı.
Oğulcan Engin ve İlayda Alişan'dan ilk paylaşım!
Haberler / Magazin
4 Kasım 2023 Cumartesi 13:48

Oğulcan Engin geçtiğimiz günlerde İlayda Alişan ile Akaretler W İstanbul'da birlikte eğlenmişti. Mekan içinde el ele, sarmaş dolaş oldukları konuşulan ikilinin, basın mensuplarının olduğunu öğrenince ayrı ayrı kapılardan çıkmaları dikkat çekmişti.

İLK PAYLAŞIM GELDİ

Sonunda ilişkilerini kabul eden ikili, son olarak sosyal medya hesaplarından yaptıkları bir paylaşımla adlarından söz ettirdi. Alişan, 3.4 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden Engin ile sarmaş dolaş bir karesini yayınlayarak, kalp emojisi ekledi. Oğulcan Engin de aynı fotoğrafı kendi Instagram hesabından paylaştı. Ünlü çiftin bu aşk dolu karesi, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi