İstanbul Gündemi

Oğuzhan Uğur’dan flaş Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı! ‘Her zaman olduğu gibi...’

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
17 Mayıs 2023 Çarşamba 10:30

Oğuzhan Uğur, özellikle 14 Mayıs seçimleri öncesi Youtube’daki Mevzular Açık Mikrofon programında konuk ettiği siyasetçiler ile adından sıkça söz ettirdi. 

UĞUR’UN PAYLAŞIMI ŞÖYLE:

“Bazı ak partili arkadaşlar “neden Cumhurbaşkanımızı da davet etmiyorsun?!” yazıyor. Elbette Sn. Recep Tayyip Erdoğan da her zaman olduğu gibi programımıza davetlidir. Gökçekgiller tarafından bir kesim Beyaz TV izleyicisine düşmanlaştırıldığımız ve sürekli iftiraya uğradığımız için, yine aynı taraftan gelecek yorumlara katlanması zor dedik ve davetimizi bu mecrada pek sık dile getiremedik. Oluşturulan algıda bazı Ak partili arkadaşlar programın taraflı, benim de terörist olduğumu düşünüyor. Az sonra yorumlarda da göreceğiniz gibi, mücadelesi zor bir durum, bu sebeple de konunun üzerine en azından burada gidemedik. Ancak ak partili tanıdıklarımız dahil, birçok ak partili yetkiliye de davetimizi sıklıkla yineledik. Bilinsin isterim. (Üf şimdi ne biçim yorumlar gelecek =( sen kimsin!? ile başlar, Malazgirt’e kadar gider yemin ediyorum.)”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi