İstanbul Gündemi

Ömer Çelik’ten CHP’ye ‘saygı’ eleştirisi!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
15 Mayıs 2023 Pazartesi 00:22

ÇELİK’İN AÇIKLAMALARINDAN ÖNE ÇIKANLAR:

“Bugün en önemli gündü, seçim günüydü. Allah'a şükür hiçbir sorun yaşanmadı. YSK görevlileri görevlerini titizlikle yapıyorlar farkındayız. Sürece saygı gösteren, sonuca da saygı gösterir. CHP'nin sürece saygı göstermediğini, uyarmamıza rağmen özür dilenmediğini görüyoruz. Millet iradesi tam olarak tecelli etmemiş, sandıklar sayılmaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu adına konuşan Yavaş ve İmamoğlu '13. Cumhurbaşkanı adına konuşuyoruz' dediler. Bu sürçülisan mıydı? Hayır. Bunun kasıtlı yapıldığı belliydi. Seçimin nasıl sonuçlanacağına dair argümanlar ürettiler.”

“TÜRKİYE, ŞEFFAF BİÇİMDE SEÇİM YAPABİLEN DEMOKRATİK KÜLTÜRE SAHİP BİR ÜLKE”

“İmamoğlu ve Yavaş özür dilemeliydi. Oy sayım süreci devam ediyor, üstelik tabloya baktığınızda Cumhurbaşkanımızın açık ara önde olduğu görülüyor. Buna rağmen biz seçim sonucu şudur diye açıklama yapmıyoruz. Bir yenilgiye gerekçe hazırlıyorlar. Ortaya çıkacak tablo karşısında mahcup olacaklar, gerginlik stratejisi oluşturmaya çalışıyorlar. Bu, Kılıçdaroğlu'nun 'seçim gecesi sokaklara çıkmayın' demesiyle başladı. Vatandaşlarımız sokaklarda, herhangi bir gerginlik yok... Türkiye, şeffaf biçimde seçim yapabilen demokratik kültüre sahip bir ülke.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi