İstanbul Gündemi

Piyangonun 'Nimet Abla'sı bu sefer siyasetten vurmaya geliyor!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
21 Mart 2023 Salı 22:49

"BAŞKAN KARAÇAM, BİZ YOLA ÇIKTIĞIMIZDAKİ MÜTEVAZİLİK VE KARARLILIKLA HAREKET EDECEĞİZ" 

Basın toplantısında, İyi Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam'da salonda yer alıyordu. İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, "Siyasette olmamayı düşündüğüm zamanlarda, Sayın Genel Başkanımız, “Eve gideceksin, başını yastığa koyacaksın. Uyabilirsen, yolun açık olsun” dedi. Ben de tekrardan kendimi siyasetin içerisinde buldum. 5 yıldır ilçe başkanlığı görevimi sürdürmeye devam ediyorum. Uzun süredir yaptığımız çalışmaların meyvelerini görüyoruz. Biz, yola çıktığımızdaki mütevazilik ve kararlılık ile hareket etmeye devam edeceğiz. " dedi.

"HUZUR VE MUTLULUĞUN BORCU MİLLETİMİZE HİÇ BİTMESİN"

Bugün basın mensupları ile bir araya gelen İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı Nimet Özdemir, sözlerine; “ Öncelikle aranızda olmaktan duyduğum onuru ve gururu sizinle paylaşmak istiyorum. 25 Ekim 3017 tarihinde cesur liderimiz Sayın Meral Akşener önderliğinde kurulan büyük partimizin kıymetli mensupları; bugün İstanbul’un çeşitli yerlerinden evini, işini bırakıp burada toplanan kıymetli başkanlarım ve sevgili dava arkadaşlarım; mesele Türkiye ise, kesele Türk milleti ise; çıkarız, yürürüz, geliriz diyen kıymetli misafirler, hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz! Yücelerin yücesinden gücünüz olsun, huzur ve mutluluğun borcu milletimize hiç bitmesin” diyerek başladı.


“OLMADI DİYE İSYAN EDENLERDEN DEĞİL, ‘OLSUN’ DİYE YÜREĞİNİ ORTAYA KOYANLARDANIZ!”

Özdemir, basın açıklamasında ülkemizin yaşadığı zorlu deprem sürecine de değindi. Özdemir, “Sayın başkanım, değerli misafirler; yüzyıllık Cumhuriyetimiz, karşılaştığı bütün sorunlarını milli iradenin gücü ile aşmıştır. Şahsi menfaatlerini milletin çıkarlarının önünde tutarak hükmedenlerin değişim zamanı gelmiştir! Nelerden vazgeçtiğimizi, kimleri karşımıza aldığımızı ve asla pes etmeyeceğimizi gösterdik. Olmadı diye isyan edenlerden değil, “olsun” diye yüreğini ortaya koyanlardanız. Cesurlar hareketinin lideri, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in dediği gibi; ‘Medeniyet yolunun taşlarını, sadede cesurlar döşer’ Vakit geldi, güneş yakın! O sene bu senedir. Memleketimizin iradesini emin ellere vermek, yaşadığımız depremin yaralarını sarmak, yine milli irademize ve Gazi meclisimize düşmüştür.” dedi.

 

“SARAYLARDA LALE DEVRİ YAŞAYANLAR GEÇİM SIKINTISIYLA UĞRAŞAN HALKI UNUTMUŞ VE KADERİNE TERK ETMİŞTİR”

Özdemir, basın açıklamasında Milletvekili aday adayı olacağını açıklarken, konuşmasına şu sözlerle devam etti; “Kıymetli misafirler, burada Türkiye Büyük Millet Meclisinde sizleri temsil etmek üzere vekaletinize talip olduğumu açıklamak için toplandık. Yapılacak genel seçimlere, 28. Dönem Milletvekili aday adayı olarak katılmak istiyorum. Aday adaylığı başvurumu genel merkezime yaptım. Sizlerin ve kıymetli basınımızın önünde resmî olarak açıklıyorum; İnanıyoruz ki partimiz, güçlü ve mutlu bir Türkiye’nin yolunu açacaktır. Şuan hükmedenler, yoksulluğu ve fakirliği kadere bağlamış porsiyonları küçültmemizi istemiştir. Saraylarda lale devri yaşayanlar, geçim derdiyle uğraşan halkı unutmuş ve kaderine terk etmiştir.” diyerek  kendini ifade etti.


“MİLLETİMİZİN HAK ETTİĞİ BİR TÜRKİYE’DE YAŞAMASI İÇİN, İKTİDAR OLMAK ZORUNDAYIZ”

Özdemir açıklamalarına şöyle devam etti, “Biz anneyiz! Evlatlarımızın sağlığını, ellerinin ekmek tutmasını var huzur içerisinde yaşayacakları bir yuvaya sahip olmasını istiyoruz. Gelecek kaygısı duymayan, cebinde harçlığı, ayağında botu, sırtında okul çantası ile güven içinde öğretmenlerimize teslim etmek istiyoruz. İşte bu nedenle milletimizin hak ettiği gibi bir Türkiye’de yaşaması için iktidar olmak zorundayız. İYİ Parti; ülkemizi güzel yarınlara ulaştıracak, gönülleri huzura kavuşturacak umudun adresidir. Mustafa Kemal Atatürk rehberimizdir. Hepimiz birlikte başaracağız! Allah nasip ederse, bir vekil olarak sizlerin her zaman yanında olacağım.  Türkiye iyi olacak, Türkiye'miz iyi olacak! Başta ailem olmak üzere, bu yolda bana destek veren genel idare kurulu üyemiz Sayın Berat Yılmazel’e, İlçe Başkanımız Sayın Yüksel Karaçam’a ve tüm Ümraniye Teşkilatına, Kurucu Başkanımız Büyükşehir Meclis süreniz Sayın Yakup Fındık ile diğer Meclis üyelerimize, iş yoğunluğunun yükünü omuzlayarak bana siyaset için zaman yaratan değerli iş ortağım Serkan Öztürk’ e ve tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız! Allah bizleri kutsal yolda utandırmasın. Allah hepimizin yardımcısı olsun! Saygılarımla…” diyerek, konuşmasını sonlandırdı.

 

 

Göksenin Aktaş- Naz Aydemir / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi