İstanbul Gündemi

RAMAZAN DAVULUNA ?LYS´ MOLASI

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
10 Haziran 2017 Cumartesi 00:59

Avcılar Belediyesi önümüzdeki 2 hafta sonu yapılacak olan LYS (Lisans Yerleştirme  Sınavı) için önlem aldı. Öğrencilerin sınav gecelerinde uykularının bölünmemesi, olumsuzluk yaşamamaları için cuma ve cumartesi geceleri, (10-11 ve 17-18 Haziran) ramazan davulcuları çalışmayacak.

Hayatlarının dönüm noktası olan LYS sınavına girecek adayların gürültü ve stresten uzak bir ortamda dinlenebilmeleri ve motivasyonlarının düşmemesi için ramazan davulcularından 2 hafta Cuma ve Cumartesi geceleri çalışmamaları istendi. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de sınava girecek bütün öğrencilere başarılar dilerken; ?Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin sınav gecelerinde uykularının bölünmemesi, olumsuzluk yaşamamaları için cuma ve cumartesi geceleri ramazan davulcularımız çalışmayacak. Bizi bu konuda destekleyen ve anlayış gösteren hemşehrilerimize teşekkür ediyor, sınava girecek bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum? dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi