İstanbul Gündemi

Reyhan Ulu Ekinci Hababam Sınıfı Yaz Oyunları'nda

Player yükleniyor...
Haberler / Kültür-Sanat
1 Temmuz 2021 Perşembe 09:54

Yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı Hababam Yaz Oyunları’nda Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Yusuf Çim, Fırat Albayram, Hakan Meriçliler, Giray Altınok, Deniz Akkaya, Öykü Çelik, Chloe Loughnan, Mert Denizmen, Doğan Akdoğan, Baran Bayraktar ve konuk oyuncu olarak yer alan Mehmet Ali Erbil ile birlikte rol alan Reyhan Ulu Ekinci, film ile ilgili olarak eğlenceli olduğu kadar, Hababam ruhuna selâm niteliğinde olduğunu belirtti.

Yapımcılığını Hann Yapım‘ın üstlendiği ve çekimleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti‘nde tamamlanan Hababam Sınıfı Yaz Oyunları’nda rol alan Reyhan Ulu Ekinci, tiyatro, televizyon ve sinema filmlerinden aşina olduğumuz bir isim. Mahsun Kırmızgül’ün filmlerinin vazgeçilmez kadrosunda yer alan Reyhan Ulu Ekinci; Vezir Parmağı, Mucize ve Mucize 2 filmlerinde rol almıştır. Geçtiğimiz sezon ‘Memo Can İkizler’ dizisinde Neriman karakterine hayat veren oyuncu, Şarkılar Seni Söyler adlı müzikalde Safiye Ayla’yı canlandırarak büyük bir başarı elde etmiştir.

2 Temmuz‘da gösterimi girecek olan ‘Hababam Sınıfı Yaz Oyunları‘, ilk gün izleyiciyle ücretsiz buluşacak.

Hande Yöremen - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi