İstanbul Gündemi

RİDEVA’DAN Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’e ziyaret

Player yükleniyor...
Haberler / STK
11 Ağustos 2021 Çarşamba 17:40

Ziyarette; Çayeli Kaymakamı Bayram Türker, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, RİDEVA Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Başkanı Recep Albayrak, RİDEVA Yönetim Kurulu Üyesi ve RİDEF Genel Başkanı Hasan Başça, Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi Üsküdar Rizeliler Dernek Başkanı Hasan Tek, RİDEF Genel Başkan Yardımcısı Kemal Ermiş, Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başakşehir Rizeliler Dernek Başkanı Ali İhsan Gündoğdu, Şimşirli Dernek Başkanı Hasan Sandıkçı, RİDEF Yönetim Kurulu Üyesi Neşet Esmer, KENDER Başkanı Mehmet Öksüz, RİSEDER Başkanı İshak Güngür ve İş adamı Av. Ahmet Ali Sukas katıldı.

ALBAYRAK: ‘‘UMARIM TÜM SIKINTILAR PARNDEMİ BELASIYLA BİRLİKTE ÇIKAR’’

RİDEVA Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Başkanı Recep Albayrak, misafirperverlikleri için Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’e teşekkür ederek son günlerde yaşanan doğal afetlere değindi. Konuşmasında geçtiğimiz günlerde aşırı yağış sonrası Rize ve Artvin’de yaşanan sel felaketiyle ilgili açıklama yapan Albayrak, “Sel felaketinde ciddi maddi hasarlar meydana geldi ve ne yazık ki canlarımızı kaybettik. Tam yaralar sarıldı derken bu seferde yangın felaketleri yaşanmaya başladı. Doğrusu yangının bu boyutlara ulaşan bir afet olması açısından nadir zamanlardan birini yaşıyoruz. Dünya’da bu konuda ciddi sınavlar vermektedir. İnşallah tüm bu sıkıntılar pandemi belasıyla birlikte hayatımızdan çıkar” diye konuştu. Görüşme sonrası Başkan Rahmi Metin’e RİSEDER coğrafi işaretler resim yarışmasında 1. olan eser takdim edildi.

Öte yandan RİDEVA’nın bir sonraki durağı RTEÜ Rektörü Hüseyin Karaman oldu. Sohbet havasında geçen görüşmede Misafirperverlikleri için Karaman’a teşekkür eden Recep Albayrak, toplantıda Rektör’e RİSEDER coğrafi işaretler resim yarışmasında 2. olan eser takdim edildi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi