İstanbul Gündemi

RİZELİLER, CAN ATAKLI İÇİN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Player yükleniyor...
Haberler / STK
1 Haziran 2021 Salı 12:36

Gazeteci Can Ataklı’nın Rizeliler hakkında sarf ettiği sözlerine büyük tepki geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Rize ziyaretinde karşılaştığı protestolar sonrasında bir programda, “Bir sürü sersem sepelek adam sokaklarda... Çok kötü bir şey ama. Bu nefretten, bu kinden, bu intikam duygularından vazgeçin. Sonu çok kötü, hakikaten sokağa çıkamayacaksınız, dolacak abi, ne Silivri kalacak ne bilmem neresi kalacak.. Vazgeçin' ifadelerini kullanan gazeteci Can Ataklı, Rizeliler’i fena kızdırdı.

Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) öncülüğünde, Üsküdar Rizeliler Derneği, gazeteci Can Ataklı hakkında adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu. 

Adliye önünde üzerinde “Haddini bil Can Ataklı” yazan pankart açarak bir açıklama yapan Üsküdar Rizeliler Derneği Başkanı Hasan Tek, “Herkese anladığı dilden konuşmasını biliriz. Herkes de Rize ve Rizeliler hakkında konuşurken ne konuşup neyi konuşmayacağını bilsin” dedi.

RİDEF Genel Başkanı Recep Albayrak da Ataklı’yı kınayarak “Gazetecilik bu değildir. Kendisinin hangi zihniyetin sözcüsü olduğunu bu halk ve biz Rizeliler çok iyi biliyoruz. Kendisi ile yargı önünde hesaplaşacağız” diye konuştu.

GÖKSENİN AKTAŞ - İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi