İstanbul Gündemi

Şahmettin Yüksel’den Ekrem İmamoğlu’na ‘hizmet’ yanıtı! ‘CHP’li bu yönetim...’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
24 Mayıs 2023 Çarşamba 11:16

Çekmeköy’de vatandaşlara hitap eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçeye birçok yatırım yaptıklarını ifade ederek bazı projelerin detaylarını paylaşmıştı.

TWİTTER HESABINDAN İMAMOĞLU’NU YALANLAYAN ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VE AK PARTİ İBB MECLİS ÜYESİ ŞAHMETTİN YÜKSEL, ŞU İFADELERİ KULLANDI:

“Eğer söylediklerini ispatlamazsan müfterisin. Çekmeköy halkına YALAN söylemene asla müsaade etmeyiz. Bu zat, gittiği her yerde külliyen YALAN söyleyen ağır bir ‘Mitomani Vakası’dır. Çekmeköy’de iddia ettiği, kendi yapmış gibi bahsettiği tüm bu projeleri hazırlayan, temelini atan veya tamamlayan rahmetli Kadir Topbaş yönetiminde AK PARTİ İBB Yönetimidir. Çekmeköy- Sancaktepe Metro Hattını ve ilçemizde yapılacak olan 6 adet metro durağını CHP’li bu zat ve yönetimi iptal etti. Çekmeköy metro hattına ‘Kılçık Hat’ diyerek dalga geçti. Metro inşaatlarının olduğu yerleri hafriyatla doldurdu. Hizmete açtık dediği Metro Zemin Altı Otoparkı, Madenler metro durağı ile birlikte yıllar önce tamamlandı ve kullanılıyor. Çekmeköy’ümüze en büyük kötülüğü CHP’li bu İBB Başkanı ve yönetimi yaptı. Şimdi utanmadan 4 senede 1 metre dahi metro hattı yapamamış bu vizyonsuz müfteri, tüm süreci biz yaptık diyor. Rahmi Demir Kent Ormanı projesini biz yaptık, çevre düzenlemesine bile katkı sağlamadan aceleyle açılış yaptı, doğalgaz hattını dahi Belediyemiz tamamladı. Hamidiye Kültür Merkezini biz yaptık ve belediyemizin hizmet binası olarak hizmet vermekte. Bugün ciddi tarım desteği verdiğini iddia eden CHP’li İBB Başkanı, yarın Çekmeköy sahillerini yaz sezona hazırladığını bile söyleyebilir. Serindere Yaşam Vadisi Projesini CHP’li bu yönetim durdurdu, daha sonra projeyi değiştirip Yaşam Vadisi yapmak yerine dere ıslahı yaptı. Bu vizyonsuzlar burada da insanımıza ve ilçemize değer vermeyen bir uygulamaya gitti. Muhsin Yazıcıoğlu Kent Ormanı yapımını durduran ve kaderine terk eden yine bunlar. Geldiği günden beri atıl vaziyette duran İtfaiye Binası beton iskeletini çürümeye terk eden yine bunlar.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi