İstanbul Gündemi

Sancaktepe'de gündüz vakti hırsız şoku!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
30 Eylül 2022 Cuma 20:51

Hırsızlık olayı, Sancaktepe’de bulunan Veysel Karani Mahallesi‘nde meydana geldi. İddiaya göre, 2 şüpheli evden hırsızlık yaptı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisin ‘dur‘ ihtarına uymayan şüpheliler otomobilleriyle kaçmaya başladı. Asiltürk Caddesi‘nde ilerleyen şüpheliler, otomobilleriyle motosikletli polis ekiplerine çarptı. İki polis memuru hafif şekilde yaralanırken, şüpheliler araçlarıyla kaçmaya devam etti. Kısa süre sonra şüphelilerin kullandığı otomobil Baki Sokak üzerinde terk edilmiş halde bulundu. Polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Terk edilen araçta çok sayıda çalıntı elektronik alet ve ziynet eşyası bulundu.

ARABAYI BIRAKIP KAÇMIŞLAR!

Şüphelilerinin kaçış anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, polis ekiplerinden kaçan şüphelilerin kullandığı otomobilin bir sokakta arızalandığı ve araçtan inen 2 şüphelinin yaya olarak kaçtığı görülüyor.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi