İstanbul Gündemi

Sancaktepe´de ?Medeniyet Yolcuları? İle Gençlik Yeniden İhya Ediliyor

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
7 Ocak 2016 Perşembe 02:20

Belediye Başkanı İsmail Erdem´in öncülüğünde ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç´in başkanlığında hayat bulan ?Medeniyet Yolcuları´ projesi eğitim programı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr.Selim Temurci ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı´nın katılımıyla gerçekleşti,

2 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen program´da konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, ?Bir yıldır yoğun çalışmalarımız neticesinde  bugün gerçekleştirmiş olduğumuz programımız; Medeniyetimizin yeniden ihyasında görev alacak Milli ve Manevi değerlerine bağlı yeni bir gençliğin adıdır. Bugün Eğitimcilerimizin Rahle-i tedrisinde yüzlerce evladımız bir kez daha ümitlerimizi yeşertti. Medeniyet Yolculuğunda bizlerle birlikte yürüyen eğitimcilerimize, evlatlarımıza ve görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ederim? şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ise yaptığı konuşmada ?Bizler bir iyilik medeniyetinin mensuplarıyız. Hz. Peygamber, ?Sizin en hayırlınız, öğrenen ve öğretenlerinizdir´ diyor. İlk emri ?Oku´ olan, tefekkür edin diyen bir inancın mensuplarıyız. Eğer 21. Yüzyıl bir bilgi çağı ise ve ilim Müslümanların kaybolmuş hazinesiyse, geleceği ihya edecek böyle bir projenin anlamı gerçekten çok büyük.? şeklinde konuştu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, ?Gençlere yönelik edep adap ve ahlak anlayışının İslam coğrafyasındaki tüm gençlerimize anlatılması için kurulmuş bir organizasyon? olarak tanımlanan Medeniyet Yolcuları projesinde görev alan katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada bu güzel projeye verdiği emeklerden ötürü Belediye Başkanımız İsmail Erdem ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı ise yaptığı konuşmada gençliğin kendi değerlerinden uzaklaştığı bir dönemde onları  yeniden ihya etmek için yürütülen projede başta Belediye Başkanımız İsmail Erdem olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi