İstanbul Gündemi

Sancaktepe´de Şehit Ömer Halisdemir adına kros yarışması düzenlendi

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
24 Mart 2017 Cuma 18:21

Sancaktepe Belediyesi tarafından 15 Temmuz gecesi FETÖ´nün darbe girişiminde 30 kurşun yiyerek Şehit olan kahraman Astsubay Ömer Halisdemir adına düzenlenen kros yarışması Belediye Başkanı İsmail Erdem´inde katılımıyla gerçekleşti.

20 Mart Pazartesi günü Aydos Orman alanında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğrencilerimize madalya ve çeşitli hediyeler Belediye Başkan İsmail Erdem ve protokol tarafından takdim edildi. 

Programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan İsmail Erdem, "Şehit kahraman Astsubay Ömer Halisdemir´i anmak ve ismini yaşatmak amacıyla Sancaktepe Belediyesi olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte bu anlamlı yarışmayı düzenledik.15 Temmuz kahramanlarımızdan Şehit Ömer Halisdemir, vatan millet sevdalısı herkes gibi hainlere geçit vermemiş, şehadete ulaşacağını bile bile o hainleri karargah içerisine sokmamış ve asker görünümlü rütbeli teröristi alnının ortasından vurmuştur. Böyle bir kahramanın adını yaşatmak için Sancaktepe Belediyesi olarak düzenlediğimiz bu yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederim? şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi