İstanbul Gündemi

Sarıyer Belediyesi Fakir Baykurt Öykü Yarışması başvuruları başladı

Sarıyer Belediyesi tarafından “Herkesin bir öyküsü vardır” sloganı ile düzenlenen Fakir Baykurt Öykü Yarışması başvuruları başladı. Ortaokul ve lise öğrencilerinin yanı sıra yetişkinlere yönelik 2 ayrı kategorinin bulunduğu yarışma için son başvuru tarihi ise 9 Şubat.
Sarıyer Belediyesi Fakir Baykurt Öykü Yarışması başvuruları başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Kasım 2023 Çarşamba 15:58

Okuma yazmaya olan ilginin arttırılması amacıyla yola çıkılarak Sarıyer Edebiyat Günleri kapsamında düzenlenen Fakir Baykurt Öykü Yarışması’nın seçici kurulunda Gönül Simpson, Sezin Mavioğlu, Murat Gürbüz, Eren Aysan, Halil Genç ve Hürriyet Yaşar yer alıyor.

O ESERLER KABUL EDİLMEYECEK

Öykü konusunun serbest bırakıldığı yarışmaya birden fazla kişi tarafından yazılmış ortaklaşa öyküler ve önceki yıllarda düzenlenmiş yarışmada eserleri dereceye girenler kabul edilmeyecek.

SON BAŞVURU TARİHİ 9 ŞUBAT

Ortaokul, lise ve yetişkinler kategorisinde ilk üçe giren öyküye ödül ve mansiyon, dördüncü kategoride “Fakir Baykurt Öykü Kitabı Ödülü” verileceği yarışmaya son başvuru tarihi 9 Şubat olurken, yarışmanın sonuçları 13 Mayıs 2024’te açıklanacak. Yarışmaya katılacaklar teknik şartnameye Sarıyer Belediyesi’nin web sitesinden ulaşabilirler.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi