İstanbul Gündemi

Sarıyer’de Bakan Soylu’ya yoğun ilgi

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
24 Nisan 2023 Pazartesi 15:26

Bahçeköy'e TOGG otomobiliyle gelen Soylu'ya; Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve partililer eşlik etti. Burada konuşan Soylu, çocuklara 23 Nisan dolayısıyla Bahçeköy'e halı saha yapılması müjdesini verdi.

“SAKARYA GAZ SAHASI'NDAN DA GAZ ÇIKTI”

Yoğun bir ilgiyle karşılanan Bakan Soylu, “Dünyanın en iyi İHA ve SİHA'larını üretiyoruz. Şimdi Kızıl Elma'mızı, HÜRKUŞ'umuzu , yerli ve milli Genel Maksat Helikopterimizi yaptık. Şimdi de 10 binlerce İstanbullu TCG Anadolu'yu gezmek için sırada bekliyor. Öyle bir gemi ki hem savaş hem de uçak gemisi, SİHA, İHA olmak üzere içinde her şey var. Yıllardan beri tank yapmak istedik, biz bugün kendi tankımızı yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız büyük devrimlere imza attı. Kentsel Dönüşümde Cumhurbaşkanımız bir devrim açıkladı. Bundan sonra devlet, kentsel dönüşümün yarısını karşılıyor. Her şeyi beraber yapabilme kabiliyetine sahip olacağız. Gabar'da eskiden terörist vardı, şimdi petrol var. Sakarya Gaz Sahası'ndan da gaz çıktı” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi