İstanbul Gündemi

Sarıyer Spor Kulübü’nün yeni Başkanı Polis Başmüfettişi Ercan Çamırcı oldu

Uzun süredir ‘Başkan kim olacak?’ ve ‘Kulüp kayyıma gider mi?’ sorularının yanıt beklediği Sarıyer Spor Kulübü’nde yeni başkan belli oldu. İçişleri Bakanlığı’ndan alınan özel izin ile polis başmüfettişi Ercan Çamırcı Sarıyer’in yeni başkanı seçildi.
Sarıyer Spor Kulübü’nün yeni Başkanı Polis Başmüfettişi Ercan Çamırcı oldu
Haberler / Spor
24 Temmuz 2023 Pazartesi 14:52

Kulüp binasında gerçekleştirilen kongreye; Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, siyasi partilerin yöneticileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve kongre üyeleri katıldı.

“BİZİM İÇİN ZOR DİYE BİR ŞEY YOK, İMKANSIZ SADECE ZAMAN ALIR”

Bir dönem Sarıyer’de İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Ercan Çamırcı, polis baş müfettişliğine getirilmiş ve 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etmişti. İçişleri Bakanlığı’ndan alınan izin ile Sarıyer Spor Kulübü’ne başkan seçilen Çamırcı, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Çamırcı, “Sporla birlikte Sarıyer’e hizmet etmenin bilinci içindeyiz. Spor gençlerimiz üzerindeki her türlü bağımlığın önüne geçebilecek bir şeydir. Bunu da değerlendiriyoruz. Sporu Sarıyer’e yakışan bir hale getireceğiz. Her spor takımının hedefi şampiyonluktur. Tabi biz de şampiyonluk için yola çıkıyoruz. Mali ekonomik krizimiz ve zor bir süreçte olmamıza rağmen yapabileceğimizin en iyisi için elimizden geleni yapacağız. Geçmişte de sloganımız aynıydı. Bizim için zor diye bir şey yok, imkansız sadece zaman alır” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM:

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi