İstanbul Gündemi

SARIYER`DE KADIN DAYANIŞMASI

Player yükleniyor...
Haberler / Yaşam
23 Kasım 2014 Pazar 23:15

SARIYER`DE KADIN DAYANIŞMASI

Sarıyer Belediyesi Kültür Müdürlüğü ve Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen, Prof. Dr. Nükhet Sirman ve CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Füsun Sökmez’in konuşmacı olarak katıldığı “ŞİDDETSİZ BİR YAŞAM İÇİN; KADINLAR TARTIŞIYOR” semineri, Sarıyer Belediyesi Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Son yıllarda ülkemizde hızla artan kadına şiddet konusuna dikkat çekmek amacıyla düzenlenen panele, Sarıyer’in yanı sıra İstanbul’un diğer ilçelerinden de kadınlar ve erkekler katıldı. Kadının toplumdaki yeri, ana erkil bir toplumdan ata erkil bir topluma geçiş ve bunun getirdiği olumsuzlukların konuşulduğu seminerde son yıllarda azımsanamayacak ölçüde artan kadın cinayetlerde siyasi iktidarın payı da masaya yatırıldı.

Panele CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer Belediyesi Meclis Üyeleri, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Chp ilçe teşkilatı üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ve bir çok sivil toplum kuruluşu ve vatandaşlar katıldı. Panelin sonunda Meclis Üyeleri Fatik Eker ve Aysın Günen, konuşmacılara birer teşekkür çiçeği takdim etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi