İstanbul Gündemi

Şarkıcı Murat Dalkılıç’tan, gelen tepkilere yanıt

Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
6 Ağustos 2022 Cumartesi 15:12

Büyülü bir aşk hikayesiyle evlenen ikili, mutlu mesut ilişkilerini yaşarken, büyük bir tartışma sonrası Murat Dalkılıç’ın başka bir evde kadınlarla bir araya gelmesiyle ayrıldıkları iddiası, o dönemde magazine bomba gibi düşmüştü. Yaşanan ayrılık ardından ikili 2017 yılında tek celsede anlaşmalı olarak boşanmıştı. 

HAYRANLARINDAN ‘MURAT, MERVE’NİN PSİKOLOJİSİNİ BOZDU’ İDDİASI 

Ayrılık sonrası ikilinin hayranları çeşitli iddialarda bulundu. Hayranları Merve Boluğur’un şiddetli bir şekilde ayrılık acısı yaşadığını, psikolojisinin bozulduğunu ve hala toparlayamadığını sık sık dile getirdiler.  

MURAT DALKILIÇ ELEŞTİRİLERE MARUZ KALDI 

Bunu kimi zaman mizah çatısı altında, kimi zaman ciddi bir şekilde dile getiren Merve Boluğur’un hayranlarına tepki Şarkıcı Murat Dalkılıç’tan yıllar sonra geldi. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Dalkılıç, ‘ Bir süredir tüm medya mecralarında eski eşim Merve‘nin özgürce, canı nasıl istiyorsa öyle yaşadığı halini toplumla paylaşıyor olmasına hangi hakla 'Bu kız delirdi' etiketiyle her gün her saat durmaksızın, her şeyin görünür olduğu mecralarla paylaşırsınız! Muhatabı bunları her gün görüyor hiç mi düşünmüyorsunuz? Asıl sizin bu atıflarınız ile herhangi bir insanın ne kadar üzülerek o hale dönüşebileceğinin farkında değil misiniz? Ne kadar tehlikeli olduğunuzun bir an önce farkına varıp, bu işe bir an evvel son vermenizi tüm kalbimle diliyorum! Bu atıflarınızın benimle olan ilişkisine gelince; ne sular akmış üstünden ki hakikaten şaka yapıyorsunuz diye düşünüyordum ilk zamanlar ama her gün ciddi ciddi yüzlerce nefret dolu mesajlar geldiği için bir açıklama gereği duydum... Hiçbir zaman ne yaparsanız yapın kendimi haklı çıkarmaya çalışmayacağım... Merve ne olursa olsun ailemin soyadını taşıdı. Bizim ayrılma nedenimizi canı isterse bir gün Merve açıklar... Şimdi yüksek müsaadenizle bırakın kendi hayatımızı istediğimiz gibi yaşayalım.’ dedi. 

 

MERVE BOLUĞUR’DAN CEVAP 

Hayran kitlesi tarafından “ Psikolojisi bozuk” ithamlarıyla karşılaşan Merve’den de yanıt gecikmedi. Murat Dalkılıç’ın hemen ardından açıklama yapan Merve Boluğur, ‘Bugüne kadar kendimi var ettim. El alem ne der diye de yaşamadım. Siz benimle özgür ruhumu konuşacağınıza başka dedikodu malzemesi bulup kendinizi yaşayın. Çünkü 17 yaşımdan beri kimseye yaslanmadım, sevgi ilişkileri yaşayan kadın oldum. Bana yapılan algı operasyonuna ilk defa cevap veriyorum. Çok istesem girip bir diziye başrol oynarım, bunun derdi size mi düştü? Elimin tersiyle kaç kere de ittim ayrıca... Ya da erkek arkadaşım oluyor fakat nedense hep bir yas tutan kız imajı lanse ediliyor... Ya da içimden geldiği, kimseye zararım dokunmadan hareket edip psikolojik yaftamalar... Affedersin herkes kendi psikolojisinde boğulsun, el alemin ünlü olmaya çalışanları ayrı konuşur... Beni kıskanan herkes konuştu çünkü üzerimden senelerdir.’ açıklamalarında bulundu.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi